Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с мигачите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с мигачите

Колеги имам следния проблем: Мигачите както си работят, започват да мигат по-бавно ,после изведнъж спират после пак започват и така..... докато спрат изобщо, и след известно време пак поработят нормално ....и така това се повтаря.Същото се отнася и за авариините светлини. Къде се намира релето за мигачите ? И дали е от него.

От опит знам ,че за да ти бъде отговорено трябва да посочиш модела на колата
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Оooo ,сори, наистина грешка 156- 2.4jtd. 1999г.

Comment

същия проблем се появи на жена ми в колата чудя се дали проблема не е в самия ключ
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Не сте сами...
            ами то да беше само това!!!
            То 60% от проблемите описани в форума ги намирам при мен.
            ама да се радвам ли? Дали е висок %-та?
            156/1.8 TS

Comment

Спокойно, аз се класирам в първите 3 актуални теми за деня
              Клапанчето на чистачките, лампата на еърбега светна ей така от нищото и мигачи нямам, но за сметка на последното всички ме "благославят" по светофарите
              sigpic
              Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Колеги, за мигачите.. Има едно реле под волана до лостчето за мигачите.. при мен е синьо на цвят! Вижте го, почистете клемите и пръснете с контактен спрей.. при мен така се оправиха...
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

Първоначално публикувано от crashtest
                  Колеги, за мигачите.. Има едно реле под волана до лостчето за мигачите.. при мен е синьо на цвят! Вижте го, почистете клемите и пръснете с контактен спрей.. при мен така се оправиха...
                  разбрах и аз че е от релето но не знаех къде е ще го видя мерсаж
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

И аз опрях до това реле, но не можах да разбера как се вади пущината, директно ли се дърпа навън или има друго движение, настрани например?
                    156 2.4JTD '99 - продадена
                    Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Аз мойто директно го дръпнах и излезе!
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

И моят случай е същия.вчера ходих на майстор - гледа чуди се оказа се че релето работи, не е за смяна, буксите били о.к., обаче под волана някъде кабелите не дават контакт.Взе една дебела хартия и я набута между пластмасата и кабелите под волана и взе че светна мигача.
                        156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                        X